TOPlist
Sledujte nás:

Nové akce s podzimním katalogem Petrklíče

Zpět

Zásilkový obchod Petrklíč vydává velký katalog podzimní a zimní módyBARVY PODZIMU. Společně s ním startují i nové akce, slevové nabídky a soutěže.

Podzimní kolekce oblečení

Obzvláště na podzim hrají barvy v módě důležitou roli. Pro většinu z nás je podzim smutné, chmurné období – i když, jak se vydaří babí léto, je chmurná nálada ta tam! Pokud sáhnete po těch správných barvách, můžete celkovou atmosféru podzimu ještě více pozvednout, rozzářit! Tento názor zastává i herečka Daniela Šinkorová, která po letní kolekci pro Petrklíč nafotila i podzimní katalog.

 

Přinášíme širokou nabídku dámské a pánské módy pro podzim a zimu 2011. Tradičně nejenom v nadměrných velikostech, ale i v těch standardních. Dle našeho sloganu: Respektujeme vaši velikost… až do velikosti 70. Velice se osvědčila možnost volby vlastní délky oblečení za příplatek 10% z ceny, což ponecháváme i nadále.

V nabídce Petrklíče najdete osvědčené střihy a modely, které máte rádi. Nezůstáváme pozadu ani za současnými světovými módními trendy. Že praktické návleky na ruce, nohy, nákrčníky a další pletené produkty mají letos zelenou, jsme se přesvědčili i na módním veletrhu v Paříži. Rovněž nechybí nabídka sportovně elegantní a sportovní módy a také oblečení mladistvého vzhledu, které je vhodné také pro starší generaci. Katalog si na webu Petrklíče můžete zdarma objednat anebo si jej rovnou prolistovat ONLINE. BARVY PODZIMU jsou nabité i spoustou drobnějších produktů, které lze koupit svým blízkým jako dárky.

Dámské oblečení do katalogu jsme fotili jednoho pěkného letního dne. Vše jsme zachytili na video, kde můžete podzimní modely vidět v akci.

Aktuální soutěže a akce

S novou nabídkou podzimní módy zde máme i nové soutěže, do kterých se můžete zapojit. Už teď se těšíme, až třem výherkyním uděláme radost proměnou vizáže. Stačí z nového katalogu nakoupit zboží v hodnotě min. 2000 Kč a počkat si na slosování. V další soutěži můžete vyhrát luxusní dámské hodinky pro sebe i kamarádku. Podrobnosti a pravidla k aktuálním soutěžím, stejně tak zmiňované video, najdete na webu Petrklíče.

V neposlední řadě můžete využít i aktuálních slevových akcí, které se vztahují zejména na zboží z jarní a letní kolekce. Veškeré zboží z katalogu LETNÍ HITY teď dostanete o 20 % levněji. A ve výprodeji skladových zásob se slevy pohybují od 30 do 70 %. Zboží, které máme skladem, odesíláme do dvou pracovních dnů.

Přejeme vám tedy příjemné čtení a radost z nakupování

Popisky k fotografiím:
1 – Daniela Šinkorová v kabátku DANA na titulce katalogu

2 – Jako svůdná šelma ve vestě OLA a sukni LEOPARD

3 – Pletené doplňky – komplet RIA

4 – Která z vás vyhraje další proměnu?

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři